BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 30, 2011

GPEC 2011 dah berlalu!

One word describes my feelings...

Alhamdulillah...

Will share few pictures during the event with you guys later!

See ya!~

Saturday, June 25, 2011

Loike!

U guys mesti kenal this girl..
she is a top blogger!

(suke this pic! pic by http://www.ilovepastelina.com/)



Maria Elena and her blog~

and i love watching her vlog!
funny and interesting and memberi banyak manfaat!

watch video kat bawah ni and u know why i said so:)




she's cool kan!:)

Friday, June 24, 2011

Babylicious: Fresh batch

Babylicious: Fresh batch: "Baby baju kurung made of japanese cotton Mixture of blue and pink roses CODE:FB1 Model kita is wearing M size..besar sikit Tired of pink..."


Cute sangat!!

Really really really...

Kat opis kan...
dorg duk ckp pasal gatal2..
pastu saye balik umah..
jadik macam teringat2...

pastu rase mcm sy yg kena gatal2..

korang penah tak alami menda mcm ni?
di emcm jangkit tapi x jangkit...
paham x?

uhuk..
or sebenarnye sy ni dah penat kena rehat so that tak pk menda bukan2..
huhu...

siyes ni...
i think my face macam ade itchy2 ni..
or is it because penggunaan produk syahirah-emas-platinum yg sy baru start pakai dalam this 2 weeks x kena?

any idea girls?

Yang sebenarnyaaa~

U guys mesti ingat sy tengah yiha yiha kat langkawi kan...

yang sebenarnya..

my cuti kena kensel..

and sgt2 busy kije skang..

plus cuti sy kena beku sampai first week of july!


TENSEN NI!!!!~

Monday, June 13, 2011

Can't waitttttt!!!!! Next whole week is my holidaaayyyyy:D

Mood: Happy

Walaupun bz sampai nak makan pon xsempat minggu ni..
saya terime...

Walaupun penat sampai tertido mase tengok tv minggu ni..
saya rela...

hoho..

can't wait..

next week sy cuti yeyeahh...
tiket pon dah beli...
so harap2 nye xde la ape2 problem..:)

aminn..

so skarang ni sy tgh cari hotel murah2 kat langkawi nun nak menginap seminggu..huhu:)

any suggestion teman2?

Kelate vs Tganu

Okeh..
overall komen saye terhadap game final Piala FA ialah
"mannnn...it was a good fight la!"

kalah menang adat permainan la kan...
xde sape yang salah kalaupun kelantan tergol sendiri di saat2 terakhir...
itu sudah ditakdirkan dorang akan main sampai 120 mins...

besh ah..

xpenah2 menjerit menonton bola..

lebih2 lagi bukan peminat bola sangat pon...

tapi boleh tahan tengok game tu 120 mins++ kan...

apepon,
tahniah terengganu!
and tahniah juga kelantan!!~

read more?

Friday, June 10, 2011

Jom Like!!~

Kini di facebook!
Like la okeh! click on the pic!
maceh sayangs!~


Taknak mengeluh...

Penat...
Ngantuk...
Exhausted...
Pening...
.
.
.
.
.
.
kerja tibe2 memenatkan mental n fizikalku..semalam n hari ini...

naseb baik 10 hari lagi nak cuti panjang yeha yehaaa....

n xsabar tunggu hubby balik today!~

:D
senyuman kembali walaupon mate pejam sebab xcukup tidoq.haha.

Wednesday, June 8, 2011

Pinkrange~




Tuesday, June 7, 2011

Sila Berkesedaran laa:)

Haish..
tajuk nak macam tu kenapa..:P

wiken lepas..
setelah seharian melayan drama korea, after maghrib, me n my bro pergila dinner...

sampai ke kedai makan, order makan, nyum2 nyum...

tiba-tiba...

(macam mase kecik2 tu, cikgu suruh sambung ayat dari tiba-tiba kann...:P)

tiba-tiba (again?)
datangla sekumpulan lelaki pompuan yg nak mkn kat situ...
ini x pelik lagi..normalla kan makan sekumpulan...

nak tahu ape yg pelik tak?
yang peliknye one of those girls just pakai baju tidur kot.
yang jenis satin tu.
sleeveless.
ala korang tahu la yg mcm mane takkan la saye nak tepek picture kat sini..

okeh yang pentingnye..point saye kat sini ialah adekah munasabah pergi makan kat kedai tepi jalan dengan memakai baju tidur satin..kot la nak pakai baju tidur jenis cotton seluar panjang bunga2 tu acceptable lg la kot...:P

x munasabah langsung kan...
sungguh pencemaran mata...

me n my bro macam...haiyyooo ini macam punye olang pon ade kaaa....
xkisahla bangsa ape pon kan...yg penting memang a big NO.
kalau kamu muslim lagilaaaaaa haishh tatau la saye nak ckp ape...

ape2 pon...silaaaa berkesedaran bahawa...
tak menarik langsung permandangan bila berpakaian tak kena tempat..
baju tido kat bilik la oi.

haishhh...sampaikan kami berdua lepas makan trus balik umah la..
tengok tv kat rumah lagi bagus dari lepak kedai makan yg ade 'permandangan' xbesh malam tu..

bukan nak kate saye ni baik sgt kot...cume uhuk mmg xkena di mateku.

di mate kamu bagaimane pulak teman2???

Mad Deal!!!~

Nak g spa?
penat?
mahu rehat2?

discount2?

jom pergi sini!!!~

(click pic dibawah for more info!)





Wednesday, June 1, 2011

Tolonglaaaaa..help helppppp!!!

JANGAN KOREK HIDUNG OR CABUT BULU HIDUNG ANDA DI TEMPAT AWAM!

PAHAM TAK?

Eiiiiiiiiiiiiiii....
mahap la kena tulis caps lock caps lock bagai...
so paham tak betapa yakkkkeeeerrr nye if kamu korek hidung di tempat awammmmm????!!!!

kisah disebaliknye:-
tadi pagi sy pegi bank..okeh dalam bank...
ada uncle ni waalllaaaa kemain syiok korek hidung, cabut2 bulu hidung sementara memanggil no die dipanggil...
naseb baik sy duduk jauhhhhhhh dari die..
kalau tak boleh tak u ol bayangkan kot terpelanting bijih2 tu..
yakkkk...

kepada semuaaaa tolongla if dah tak tahan nak korek sgt pon, pergila toilet ker...kannn....
tak kesah la macik ke, pacik ke, budak ke..
tsk...


ataupon guna la tisu ke..xdela geli sgt....

pleaselaaaaaaaaa!!~