BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 1, 2011

Tolonglaaaaa..help helppppp!!!

JANGAN KOREK HIDUNG OR CABUT BULU HIDUNG ANDA DI TEMPAT AWAM!

PAHAM TAK?

Eiiiiiiiiiiiiiii....
mahap la kena tulis caps lock caps lock bagai...
so paham tak betapa yakkkkeeeerrr nye if kamu korek hidung di tempat awammmmm????!!!!

kisah disebaliknye:-
tadi pagi sy pegi bank..okeh dalam bank...
ada uncle ni waalllaaaa kemain syiok korek hidung, cabut2 bulu hidung sementara memanggil no die dipanggil...
naseb baik sy duduk jauhhhhhhh dari die..
kalau tak boleh tak u ol bayangkan kot terpelanting bijih2 tu..
yakkkk...

kepada semuaaaa tolongla if dah tak tahan nak korek sgt pon, pergila toilet ker...kannn....
tak kesah la macik ke, pacik ke, budak ke..
tsk...


ataupon guna la tisu ke..xdela geli sgt....

pleaselaaaaaaaaa!!~

2 comments:

sue. said...

hahaha....ok ok..xmau korek da..

roeza said...

hehehe...taklehla xkorek langsung kot:P