BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 27, 2012

I Miss You!

Walllaahhhhhtajuk kemain;)

Assalamualaikum semua....rindunya nak menulis kat sini...rasa mcm blog ni dah sgt terabai...
Bersawang sane sani...

**ambik vacuum sekarang

Sgt busy ekceli start dari naik pantang...busy dgn kerja..and menyusun tugasan lain seharian..maafkan new mummy ni biasala kan nak adapt new environment;)

Menutup tirai 2012 saya tahun ni...dengan ambil cuti to spend quality time with family..
Tapi hubby kena kerja pulak..
Hiks so lepak with dear daughter kat rumah saje...
Oh today balik perak sat lg..coz hubby kerja d lumut pulak tomorrow..
Nomad sungguh;)
Apapun, syukur alhamdulillah...
Diberi kesihatan..kerja..anugerah dan amanah, syukur ya Allah...

Baby QA sekarang dah pandai nak main...mengiring..esok genap 4 months...alhamdulillah..
Adela demam sekali few weeks ago...dia demam..dah baik,mummy pulak demam, mummy baik, daddy pulak demam...musim agaknya..lepastu babysitter pulak demam..
Huhu..

So far baby QA fully bf..syukur..hampir keputusan bekal nak bawa ke rumah babysitter dia, tapi ohh rupanya masih banyak disane..so sempat la mummy dia kejar buat stok 7-8 botol lg...
Alhamdulillah...rezeki Allah bagi kan...Dia tahu apa yg terbaik buat hambanya..kan...

Agak cemburu bila lihat org post stok ebm satu deep freezer..tapi bila sy muhasabah diri..sy sedar rezeki lain lain...Sy usaha pump di opis..yg kadang2 terlalu bz sampai terskip jadual pump..merudum la skejap production...weekend je kejar balik nak buat bekal..huhu...apapun..memang kena keep positive..mesti ada rezeki anak kita kan..
Semoga Allah perkenankan doa nak fully bf bby QA...

Erm..banyak nak tulis sebenarnya...tapi nnt sy karang lagi yer...

Till d next post,

Take care!

P/s: sekeping gambar baby QA waktu wedding maklang dia di perak;)