BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 23, 2012

You smell so lovely!

Assalamualaikum...
ecehhhh...
sape smell so lovely tu...
:D
i bukan perasan disini okeh..lebih2 lagi dlm keadaan sekarang yang kadang2 rajin berwangi2 bercantik bersolek..kadang memang malas pakai baju pergi kije, tapi member2 ofis tanye,

"ko nak g tengok wayang ke?"
atau
"kenapa pakai seluar macam seluar tidor ni?"
atau
"nak g pasar je gayanya?"

haaaa...
bayangkan je la:P

tapi...
this parfum (thanks hubby:P) memang wangi like it!
memang testimoni i ialah:

"rasa macam nak sembur every hour, sbb suka sgt dgn bau diaaa..haha"

okeh beli jgn x beli...
for those yg suka bau florale + sweet but tak terlalu manis menyengat...this is it!

hari2 mau sembur...tagline kemain!:)

see ya!~

Monday, April 16, 2012

Bila umur dah bertambah...

Assalamualaikum n hye semua!

been so longggggg since my last update here kan...
nak buat cmane...

selalu tu busy..
kalau x busy lak, mood nak menulis xde...
kalau ade mood tu, busy pulak...
last2 kalau sempat blogwalking senyap2 ajer...

so harini punya sedikit masa terluang..
baru dapat menulis..:D

sepanjang dlm mood silent ni..banyak yg berlaku sebenarnya...
umur hubby n me dah bertambah untuk tahun ni...
very belated besday baru nak tulis kat sini...
hehe..

doa kami dengan bertambahnya umur kami ni, seiring dengan pertambahan kematangan and banyakkan ibadat, etc, etc...(lots of wishes to list it down here...)

sedar tak sedar jugak dah lebih setahun ber-PJJ semula dengan hubby..
dulu PJJ, then dekat, then PJJ semula...
berjauhan dengan hubby ni memang perlu kesabaran yang amaatttt tinggi...
tapi ape2 pun syukur sangat me n hubby dapat bersabar hingga ke harini..kalau xsabar memang dah benti keje and ikut hubby kesana...tapi disebabkan susahnya nak dpt kije..so tahan sajela...at the same time cari juga peluang kot2 dpt kan...
cuba jaya:)

sy agak sensitif lately..
tak kena gaya and ayat pon boleh tangkap leleh..hehe...sabar je la kan...
kat opis pon boleh terlepas berhujanaaaannnn...
waa itu yg paling malu sekali..
(sekali je malu, lepas tu buat muke derk jela...hehe)

eh ape lagi nak tulis ni.. 
tajuk lain, merapu ke lain dah ni.. hehe

okeylah back to my subject..
bila bertambahnya umur...
rasanya
makin matang
makin banyak sabar
makin kuat
itu yg sy rasa...tatau la kalau org lain baca sy lain..

err..sorry xde birthday cake nak share..sbb we both tak celebrate ngan cake this year:P
keluar dari kebiasaan..
but still felt so special jugak...thanks hubby! 
love the gift(s)!

no picture kali ni..
lain kali okey..see yaaa!!!!