BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 24, 2011

Really really really...

Kat opis kan...
dorg duk ckp pasal gatal2..
pastu saye balik umah..
jadik macam teringat2...

pastu rase mcm sy yg kena gatal2..

korang penah tak alami menda mcm ni?
di emcm jangkit tapi x jangkit...
paham x?

uhuk..
or sebenarnye sy ni dah penat kena rehat so that tak pk menda bukan2..
huhu...

siyes ni...
i think my face macam ade itchy2 ni..
or is it because penggunaan produk syahirah-emas-platinum yg sy baru start pakai dalam this 2 weeks x kena?

any idea girls?

0 comments: