BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 26, 2012

Last week...apekah?

Assalamualaikum..

Rase macam dah lama sangat tak menjenguk blog kesayangan ni...
macam dah xde new update..
macam dah xde cerita menarik..
okey okey mungkin ada cerita menariknya tapiiiii x punya banyak masa terluang untuk menulis...
(padahal agak malas untuk update...sian my blog huhu)

okelah jom bercerita pasal last week..
padahal cerita last week kot...
dah basi pon hehehe...

xkisahla basi pon basi la...
:P

last week received surat yg ditunggu2 dr team Blu Inc!
yeay!

so i spent some free time pergi office diorg to collect....
taaadaaaa....

 apa ada dlm ni?

jeng..
jeng..
jengggg...

love it! worth RM 200++ :)

Thanks team EH!

Wednesday, February 15, 2012

Setelah sekian lama....

Assalamualaikum w.b.t.

Hye all!!!

waaaaa i dah x menulis more than a month!

tersangat-sangat malas nak update sekarang...hehee...

buttt still love blogjogging---why blogjogging? sebab semua org guna bloghopping  blogwalking..
i nak guna blogjogging lah..boleh?
plus xde la rase bersalah sgt dah lame tak bersenam...bersenam mata baca blog ajela..:)

life so far just fine...
good news ada...sedih news ada...but it takes time nak share kat sini..
nnt when i m ready, i share dgn awak2 semua okey?

so hebohhh la kan semalam Valentine's Day?
Jangan sambut ye kita umat Islam...

"Hakikatnya, apa juga alasan diberikan untuk membolehkan Hari Kekasih disambut terutama oleh golongan muda Islam, Panel Kajian Aqidah (PKA) dan Panel Kajian Syariah (PKS) Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) memutuskan bahawa amalan menyambut Hari Valentine adalah haram dan bertentangan dengan ajaran Islam."


nak berkasih sayang hari2 boleh tunjuk to our partner kan...
(bagi yg dah sah la...)
betul x?

banyak nak tulis sebenarnya but tunggu yer...

Stay tuned!!!