BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 26, 2013

Syukur, Alhamdulillah.

Assalamualaikum,

Semoga semua sihat, jangan batuk2 demam2 yaa...musim jerebu sekarang ni...
risau je...

Its been a while since my last post kat sini...blame my insta and fb.. haha..tapi memang x update sgt pon kat mana2...i m a busy working mom..balik rumah jam 7 malam, makan, tdo..hahaha boleh macam tu?
well, kerja a bit stressfull currently. but still syukur Alhamdulillah masih ada kerja, masih ada gaji untuk bayar itu ini, and belanja lil baby QA makan fish and chips hee..(i smashed it for her la of course)

lil QA dah nak memanjat sekarang...bila ambil dia lepas kerja daily, she will sengih2 tengok daddy dia mengagah dari luar kereta, and then masuk rumah, main mainan dia (i called it mengemas), or if all day die dah penat main and kurang tido, i will bf her and tidurkan dia..better sebab if not, nnt dia meragam x cukup tido..else, kalau tak tido, she will join us for dinner, will suap her banana or her bubur/nestum/cerelac sikit...main..layan upin ipin dekat ipad...n her pet game with daddy..dah penat ngantok baru die pujuk mummy bawak naik tido..hehe si pandai lil QA..just like mummy (hehe).

2 hari lagi cukup 10 months old..dah big girl la my baby...
really...she really is my sweetheart..pandai memujuk n sayang if we pura2 cry hehe..


To my dear lil QA,
mummy love you so much,
mwaxxxx!

Till next entry,
daaa~