BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 26, 2010

Oh blogku berdebu!!

Salam semua!
hehe..lame tak hupdate blog ni...
itu sebabnye tajuk diatas ialah begitu.hoho..

Oh Permulaan minggu---mondaY yang kurang hepi...
(of kos sbb monday blues seperti previous post)

today trase nak post pic yang agak comel (sekurang2nye agak comel dimateku:D)
yang disnap oleh org yg juga agak comel muahahahaha (sungguh perasaannnn!)
okkaayyy cukup bercakap, mari lihat pikcah.!

motif gambar ni diletak disini?
owhhh...mmg agak tak comel pon gambar ni...
cume nak ckp...coffee sedap gak!it doesnt taste that bad...n xdela pahit sangat..:P

yang ni plak?
haruslah..tengok tu bunga tisu sbg hiasan meja,:P 
and calendar---hari isnin start mengira bila nak hari jumaat of kos of kos..:D...
and london...bile bleh g jejalan ke london ye..haish..sungguh...berangan2...

weeeee....i loike...td sy sgt borink..
so i cut benefit punye katalog jd love2 ni...
suke2..sungguh comei...
idea untuk B2B utk djdkan sbg props amik gambo pre-wed ke....
tiup2 la love2 ni..sy rase msti cute pic u ols..:P
ini idea sy, kalau tak suke, jgn mare yerr:D

last but not least, yum yum yum..
blueberry cheescake yg sgt sedap...
utk u ol, jamu mate ajelah yer...
ni my opismate yg buatkan, if nak oder bleh tanye i wokehs!
mmg sgt sedap yer, 2 thumbs up!

oke...till d next entry,take care n buhbye!

0 comments: