BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 28, 2010

DIY Veil?

Salam semua...
i know..previous post dah penah tulis ttg DIY veil ni...
tp dat day i xde closeup pic kan...
dis time just nak share some pic yg rasenye bleh membantu B2B yg nak DIY veil...
jom lihat!

i. Ni sebelum jahit...Ukur dan pilih design nak mcmne...:)

ii. Ni tgh menjahit maniks...pulun aih..saket tengkuk den:P

iii. Ni tgh terpk2 kot2 tambah manik2 pink ni lg cun ke?..

iv. Finally siap jugak ko my veil n siap digayekan:D

v. mintak restu mom..:D..view dr tepi veil..

vi. Last but not least..view dr blakang...
seb bek tak sapu tanah je..bersih2..:P
 

wokeh...dats all for today...
nantok dah mahu zzzzzZZzzzz...
till d next entry..
Take Care!~

2 comments:

eyanne said...

laling! mahal x nk wt veil sndri??
ke sm je ngn hrga bli siap??

roeza said...

Lg Jimat buat senirik cuma perlukan masa & kesabaran:P
(average nak tempah custom made veil more than RM 150, buat senirik kurang dr RM 100 kot..tak hengat daa:P)

:D

kalau nak beli siap, takdapat sama lace die...
tp bleh je pilih warna yg sepadan dgn bebajus..

(beli siap bleh dapat dlm RM 100 kebawah)