BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 16, 2014

Iklannnn sekejapppp!!!!

Zalora?

Konfem korang dah berkali2 shopping kat Zalora...best ke?

Bagi I, bukannya x biasa shopping Online..n bukanlah selalu sgtpun...

Cuma bila ada moodddd nak shopping tu, yang dah tak boleh ditahan2, tershopping la jugak...

First time membeli dalam talian (cewahhhh) di Zalora, mak jemah amat berpuas hati dengan kualiti barang yang telah dibeli n delivery dia sangatttt pantas okeh!! 

I dah terbeli....
But mine in black color..senang suai padan dengan baju pelbagai warna kat dalam nanti..hehe

And...

But mine in red color..sbb matchingkan dengan my bag..hahaa

I placed an order about 6 pm, and the box of my items arrived the next day, before 12 noon! That's not even one day pun lagi kan! 

So, bagi first time buyer yg nak ngertestt shopping kat Zalora, I nak bg u all discount coupon....

15% off!!!!
Pssttt, jgn lupa sign up kat website dia..dpt off lagi RM 20...best!

Ohhh ni coupon code 15% off ok: 


ZBAP2Yp


Shopping jgn x shopping!

0 comments: