BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 19, 2011

Update Pantas~

Okeh..
dah bersawang ke awakkk???
awak wahai blogku...
rindu plak lame tak menulis merapu kat sini...

(eceh macam la ade org kesahhh:P)

okehla...
lately sebenarnye emosi x stabil la...
bukan setakat emosi, hormon pon rase x stabil ni huahuaaa..
banyak kerja...weekend pon bekerja dr rumah....
rasenye macam dah nak jadi CEO dah ni..
tapi xdelah sampai tertidow kat meja... keayuan masih terkawal hahahaa:P

my bff si mummy Iris pun cakap awat la i busy naooo...
wawawaaaa sampai xsempat2 lagik nak menjengah dan memborong di butik lawa die...
pewiitt..:P

okeh back to normal mode...
ekceli macam banyakkkkkk sgt nak cerita kat sini...
tapi type2 delete...type2 delete...
aishhh memang nak kena luku ni...
salah satu cerita ialah...

heee
sekarang kat opis ada sukan2 2 kali seminggu (petang je 530-630)...
ade aerobic...poco2..sepak raga...badminton...joging...
hehe cute gile~

excited betul sy nak join hehe
tapi setakat dah ade 2 kali ni 
saye cuma bersukan mata hahahaa
mahap la asalkan time sukan je, den sakit perut...:p
betul ni, xtipuuuuu~

ermm...
okeylaaa...
adelagik a few stories..
tapi i story mory naik lorry later la ek..

till then,
buhbyeeeee~

0 comments: