BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 20, 2011

Artis & Wedding

Dulu mase i musim study sekolah menengah, 
budak2 perempuan sebuk ngan NEWBOYS dorang..
i macam?
eh laa...apela dorg ni..mase tu rase mcm xdelah Tomok nyanyi sedap..hehe komen ikhlas ni:P
tapi bile die menang OIAM musim ke-3 (rasenye la...) 
haaa mase tu i rase suare die nyanyi sedap..hehe...

(apeni kejap i kejap saye? suka hati mak la nyah...harini i nak ber-i ber-u..)

dah kawen dah die...nangisla sume peminat die eceh...
seb baik i jenis kalau artis2 ni, i suke dengar lagu and/or tengok dorg berlakon,
bukan peminat gile2...hehe...kang ckp lebih2 ade org marah..xmola...:)

cantik wife tomok:)

pastu, zaman study kat uni, band HUJAN 1st lagu die masuk radio mase tu ialah kalau tak silap saye,
'Pagi Yang Gelap' tuuu...uiiii i mmg minat habis jenis lagu die sempoi gile...
sampai member macam pelik..eit lagu mcm ni u minat?mcm mls nak nyanyi je... itu komen ade la sorg membe ni....tapi mak hape peduli? mak suke lagu die sempoi nyah...hehe
Noh Hujan rambut mcm hari2 pergi hair spa..kalau buat concert yg mase die rambut panjang tu, eiii cumei la rambut macam cendawan tu...hehe..siyes...tp die pon dah kawen n dah berambut pendek...
i lagi suke die rambut mcm cendawan tu cumei hehee...sebab mase tu xde lagi artis naik pentas nyanyi tapi tanampak mate:P


oke mizz nina, baju sgt lawaaaaa~

pastu kan, sorg lagi i loike ialah Farah AF.
mase cuti panjang kat kg (mase berpantang tu) hari2 i tengok tv sampai tv pon dah naik jemu tengok i..:P
pastu salah satu rancangan feveret mase tu ialah 'Rasa Halal Orient'.. Farah AF ni jadi host...
suke tengok gelagat die kat negara org tu...cute je:)
sejak die bertudung mmg rase die makin cute mute...
dah kawen dah jugak die...alhamdulillah...
haaaaa baju2 die meletup2...cantik..tuannye pun cun:)



heeee....lawa2 semuanyaa...
suke:) all pics credit to http://beautifulnara.com

B2B this year, 
ape tema u ols?

Jangan pening2 kepale yer,
n jangan tukar tema last minit:)

Goodluck and Congrates semua!~

Till then
Buhbye....~

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

baju farah sangat cantiklaaa...=]

roeza said...

kan...sis nnt buat baju lagik cantik dr ni taw!:D