BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 28, 2011

Tomorrow turns 4 months:)

Today...


say hi sayang!:)

psst..kak mal, i dah fulfill your permintaan nih..
boleh tak kak mal belanje baby mkn buah stoberis?
owhhh feveret tuh!:)

10 comments:

achmal said...

hahaha comeynyeeee perottttt. stroberi? bolehhh sekotak kak mal bg nanti hihi. ni mama nak mkn ke baby yg nakk kuikui

eyanne said...

dh nmpk dh prut tu...xde la kerempeng lg nnt heheehe

roeza said...

achmal: auww malu cheq! kak mal..haaa jgn lupe sekotak stoberi:) due2 ngidam nehs:P

eyanne: dah nmpk sket:)..jomla join club 'dah tak kerempeng':)

achmal said...

pos boleh pos? haha kot mak nye mengidam kak mal banje stroberi betul2 mati aku ahhaha.

kak mal scan baby on 13 weeks of pregnancy. n time tu dpt tau pregnant.
perot tak nampak sampai la 6 month. tanampak sgt.

morning sickness da ok? tp mesti ngantuk sgt2 kan skang ni ? hehe

roeza said...

achmal: nak jugakk!!! ahahah kidding..:P
tp mmg teringin la nak g mkn stoberis fresh2 kat cameron highland nun..uhuk...

ini if pakai baju longgar2 xnampak sgt perut.. (actually ini pon baju longgar gak tp purposely tarik sket nak bg nmpk baby bump muehehe)

morning sickness oke, malam sometimes, mengantuk Yes!

achmal said...

uit pegi la ajak en hubby awak. kak mal tak sempat honeymoon. baby moon ke cameron adelah hehehe. mabuk2 ai pg cameron tau.

hehe da agak da nampak cam tarik kebelakang baju tu. takpo sikit hari lgi besar lah iaaaa....

roeza said...

baru je hint2...asek bz je we ol ni..mmg tasempat kmane:P..tatau la kot2 dapat p nnt:P

m@Ri@ said...

wah nmpk skit..aku dah nmpk byk gak..hoho..suar semua dah sendat..bungkus dah seluar semua..kena p hunting seluar ngandung lain?haha..(alasan shopping)

madammondoq said...

salam..

nice blog..

nak tahu tak Nokia nak kalahkan BB dan iPhone!!!
salam singgah ke blog saya..
TQ

roeza said...

maria: beshnye jum shopping ah!!
madammondoq: As-Salam...visited ur blog! nice blog too!!!~