BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 31, 2011

Penat menjelajah...and ade alkisah. Sila bg pendapat:)

haaiiipppp
bukan menjelajah kemane pon..
baru balik dr bank ajer..
bayar mane yg patut..
simpan sket utk beli brg baby..
maklumla...xleh nak start beli barang lg..sbb rase awl lg..plus hubby tak bg bli awal2 ni...
"tunggu bby dah besar sket, taula bby nak pilih mane yg die suke..bukan ikut mummynye..." kate hubby.
hehe.betul gak tu.
skang ni nampak sume baju tomei2 rase nak rembat je.
nampak botol susu pon dah rase nak beli.

ok.
sebenarnye nak citer.
tadik g bank B*N.
ade sorg staff die bgla explaination kat sorg auntie ni pasal simpanan die, nak keluarkan byk mane, etc etc.
tp yg kureng saye setuju ialah volume suare staff tu mak aiii macam nak buat announcement okeh.
satu bank ni boleh dgr and tahu berape hengget auntie ni nak kuarkan..
aishh..
xpastila betul ke tak banyak tu jumlah RM yg auntie tu nak kuarkan. tapi dok sebut RIBU2 la jugak.

sy dok terpikir..
cakap kuat2 macam tu..
buatnye ade yg pasang telinga, and berniat jahat..
kang xpasal2 auntie tu kena aim utk diragut.
bukan berprasangka buruk.
cume it is possible yer.

ape pandangan u ols?

pandangan saye,
akak tu seharusnye slowkan sket volume suare die tu. and x sebut kuat2 berape hengget auntie tu nak wat kuar duit die.

hmmm...

3 comments:

eyanne said...

akak tu sound trouble kot..slalu org yg pekak mmg ckp kuat2 hehe

roeza said...

mungkin jugakla...sume org pon mcm tgk2 die (or tatau la if i je yg xgemar volume tinggi sgt tuh..)..

m@Ri@ said...

ehehhe..dia suka jerit2 kot..hehe..
em skrg da bape bulan?dah tau gender?ke nak buat suprise?