BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 25, 2010

DIY Wedding Veil

Salam...
Sehat? i xsehat..
sbb?
hubbyku jauh nun di lumut...
(I mIsH u !~)

Today i nak hupdate sdikit about my DIY Veil...
 tatau la u ol rase chantek ke tak..
tp i rase boleh tahan la, memikirkan i DIY dengan pengalaman menjahit yang suam2 kuku..
hehehe...

I beli 1.5m (kalau xsilap la..) soft net dkat Jakel... cukup utk wat veil panjang sampai ke kasut idaman i..:)
kain net ni lembut je..(xkesah la mahal sket..u nak wat tawen kann..huhu)
alkesahnye, sebelum ke Jakel, i survey kat Kamdar, 
ade je yg 'masuk' warne die, tp disebabkan sales person die layan i mcm i xde duet, make i chowchinchow, pegi beli kat Jakel..(Jakel layan tiptop, i loike!:D)
  
and then, i beli maniks2 pink-purple...
i jahet kat sepanjang2 tepi veil i.. 
(berhari-hari menjahit..huhu)
then i patch my perca lace,  
(naseb baik cukup huhu),
design die jd mcmni...
(juge after berbulan2 mencari design yg i loike:D)


full view...

di hari kejadian...:D

okey...selamat mencube...:D 
(haruslah byk2 bersabar if nak DIY yer...jgn sekerat jalan ajoo...:D)

See u in next entry...take care!!~

0 comments: