BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 19, 2012

Labour & confinement - part 1

Assalamualaikum...

Today dah hari ke-22 berpantang..22 hari tidow next to bby QA..after 9 months plus mengandungkan bby QA.. Alhamdulillah syukur dikurniakan anugerah yg tak ternilai oleh Allah yg maha besar...

Sy tak pandai nak story morry ni.. Tapi bolehla nak cerita sket2 tu..

This time..mmg jaga pregnancy ni..mmg hubby pun x bg makan mcm2..travel jauh2 pun no-no..melainkan mmg kalau dah have to..
My mom kalau boleh nak sy bcuti awal 3 weeks..yg of kos la sy xleh follow..kerja kan..nk buat cmne..

Ramadhan alhamdulillah diberi kekuatan berpuasa penuh.. Bby QA sgt baik ikut mummy die berpuasa ni:)

Raya my side this year... Raya ketiga balik kl..sebenarnya transit kat kl sehari sebelum balik kg hubby..alhamdulillah perjalanan ok..few times kena berhenti sbb nk ke toilet tu for sure la..so raya was awesome..ketupat, lomang, laksa, soto, etc dibalun dgn jayanya..hehe..

Back to kl, sunday before start kerja tu, ada checkup..and dr ukur punya ukur, katenya kepala baby dah kat bawah..anytime je akan deliver ni..huhu (dlm hati berdebar2..)..and dr gak remind just get ready..physically n mentally kena ready la kan.. I was thinking about konon2 nak tgk video org bersalin tapi xnakla..lg cuak pulak nnt..so mentally i wasnt 100% prepared..haiyoo..

Monday, 27/8, kije mcm biasa..balik kije siap boleh jln2 ngan hubby lg..but that night mmg penat la..konon nak tidow awal sbb esok nk kije kan...

Tapi....

.
.
.

Cont part 2 la okey!