BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 4, 2012

Bila dah tengahhari...di bulan puasa...

Assalamualaikum w.b.t..

Amacam puasa today?
Saya..alhamdulillah syukur diberi kekuatan and masih bertahan berpuasa dengan baby ni:).
Currently im on my 34th weeks..a month to go insyaAllah.. Minggu lepas rakan se-pregnant dah deliver awal..kalau tak silap on her 35th weeks..
Which dah bagi saya sedikit kecut perut..huhu...apa2 pun doakan saya selamat semuanya k:)

Tahun ni week 1 puasa sangat rajin masak..almost everyday masak..
lepastu malam akan flat dan tdo awal hehe..week 2 dah agak pancit and mula nak beli je..
tapi 2 hari membeli di bazaar then start masak semula sbb tatau nak beli pilih n borong apa kat bazar tu...

so harini akan masak for sure tapi tatau la menunya ape? Boleh tak bagi cadangan sikit? Help help;)
                                           
   
ini maggi goreng paling simple masak sebelum bulan puasa aritu.
teringin gak nak mkn maggi goreng buat buka..
tapi oh cannotttt...
mesti kena makan makanan berkhasiat la untuk baby:)
lebih2 lg selepas seharian berpuasa..

kan..

so, apa menu petang ni???     

2 comments:

achmal said...

mane gambar mommy to be dgn baby bump?

roeza said...

nanti dah bersalin insyaAllah baru tempek gambarnye kat sini hehe:D

doakan saya yer:)