BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 29, 2012

Trip to Kota Kinabalu?




all pictures: googled.

Subhanallah cantiknya bumi ciptaan Allah ni kan?

see..dalam Malaysia pun i xhabis nak round tempat2 cantik lagi...
makanya oversea lambat la lg sket hahaha..

i dah beli tiket Airasia (waktu promosi, 3 org (me, hubby, n my big bro) pergi balik, 
cume RM 100++...bukan ke mmg so worth it???) last year beli tiket ni waktu promosi tiket RM 0 sen or 10 sen.. i pon dah lupe..

memang uishhh excited la nak g menjenguk n menyedut udara segar kat KK ni....
tengok pictures kat atas tu, terasa kesegarannya kan...:)

but..
hubby decide we both tak boleh pergi atas sebab yang kukuh...
iaitu tak travel jauh2 dalam waktu ini...

xpela...
mungkin next time kita pergi bertiga kan hubby?:)
InsyaAllah..

so...layan mata je la kali ini...

hope my big bro pergi la without us pon sbb tiket dah disponsor oleh i yg baik ati ni..hekhek.

Selamat bercuti-cuti Malaysia kepada yg pergi bercuti:)
Take good care ya!

3 comments:

Shila Zachry said...

salam...
syg nyer x pegi... ;)

roeza said...

xleh g jln jauh2 buat masa ni hehe:D

dialicious said...

kk best kan!my hubb pegi keje every week ke sana.i kdg2 je ikut tp mmg best la.kenapa xle jalan jauh?hjehe