BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 15, 2012

Setelah sekian lama....

Assalamualaikum w.b.t.

Hye all!!!

waaaaa i dah x menulis more than a month!

tersangat-sangat malas nak update sekarang...hehee...

buttt still love blogjogging---why blogjogging? sebab semua org guna bloghopping  blogwalking..
i nak guna blogjogging lah..boleh?
plus xde la rase bersalah sgt dah lame tak bersenam...bersenam mata baca blog ajela..:)

life so far just fine...
good news ada...sedih news ada...but it takes time nak share kat sini..
nnt when i m ready, i share dgn awak2 semua okey?

so hebohhh la kan semalam Valentine's Day?
Jangan sambut ye kita umat Islam...

"Hakikatnya, apa juga alasan diberikan untuk membolehkan Hari Kekasih disambut terutama oleh golongan muda Islam, Panel Kajian Aqidah (PKA) dan Panel Kajian Syariah (PKS) Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) memutuskan bahawa amalan menyambut Hari Valentine adalah haram dan bertentangan dengan ajaran Islam."


nak berkasih sayang hari2 boleh tunjuk to our partner kan...
(bagi yg dah sah la...)
betul x?

banyak nak tulis sebenarnya but tunggu yer...

Stay tuned!!!