BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 4, 2011

Best Team lah!

As-Salam,
i promise nak hupdate about our open day kan?

sooo it was a great day!
even penat...tapi sgt berbaloi2 and berpuas ati!

alkesahnya ada contest 
1)team mana makanan paling sedap and 
2)team mana yg paling happening..

eh nak tau ke team i mng x?
jom layan pics dulu lah~

ni baru je lepas setup and hidangkan makanan~

huhuhu..red velvet yang seriously sedap!!! nak order? boleh tanya i! 
(yang pasti bukan i yg masak hahaha)

pavlova?
yg ini i xsempat nak makan, tetibe je dah habes hahhaa..sedap!

okeh kena serbu!!!!:D

siap ade choc fountain!!!
haaa ini la chef red velvet yg sedap tu!

okeh i memang xjage bab masak2, i dapat tugasan mendeko aje! i loike!~

andd yeyeahh kami menang team makanan paling sedap!
cewahhh anak dara mak dara masak ni k! xde order2!~

camwhore!tsk tsk.

hamper kemenangan~:D

bunga yg sewaktu jamuan dijadikan hiasan, lepas jamuan i buat bunga tangan hihiks.

ade sesape nak order bunga tangan ngan i?
harga kompom berpatutan..
boleh pilih nak bunga ape..hihi:)

red daisy...daisy eh name die?:D

okeh pening tak tengok gambaq banyak?
jangan mare...dah lame x berblog..punye la busy sakan...

okehla (hati hepi) tahun depan leh buat open house lagi yer..
saya terima bab mendeko...
bab masak ...ehem....mak surrender kat pakar2 yang lain lah!~

Till then,
take care darlings!~

0 comments: