BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 26, 2011

Of my hobby (s)

Okeh.
sy suke deco2. 
(okeh kalau umah bujang tu xleh nak harap sgt la...almaklumlah bukan umah sendiri)
bila la nak dapat umah sendiri...
kena lipat gandakan usaha n kerja ni supaya dpt beli umah sendiri..
tapi zaman skang ni lebih2 lagi kat kl..
xmampula nampaknye..

image: google

umah semua mahal2..
kalau ada yg mampu pon----aritu kurang ajau salesman penipu!!!!
skang tunggu depa pulangkan duit deposit kami.
sedih.

sy suka design2.
walaupon agak xberape reti pon guna Adobe Illustrator or Adobe photoshop tu.
tapi taram2 ajelah.
kadang2 ade gak membe2 mintak tolong designkan itu ini.
taram2 sane sini dapatla tambah duit poket yiha2 se-rat due:P
tapi ni dah lame xde job ni nampaknye nak kne promo lebih ni:P
nak tunjuk kat sini hasil karya sy?
isk malula.
lain kali okeh!:D

sy suke jahit2 jugak.
jahit manik buat mase ni.
terbatas utk baju sendiri je dulu.
takut nnt if tolong jahitkan baju org lain, xkena di mata mereka.
belum cukup yakin.
tapi mungkin akan jahitkan akak opis punye baju nnt.
cuba2:) harap die suka..
--belum start lagi hehe.

2-3 minggu ni tergedik gedik mintak ngan hubby nak mesin jahit lak.
nak belajar menjahit la.

ape kate korang click iklan nuffnang sy tu byk2 kali sket,
blehla i buat beli mesin jahit idaman.
hoho.
Terima kasih yer semua:)
i lap u.<3<3<3<3

0 comments: