BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 7, 2011

Bukan Wordless Wednesday:)

Assalamualaikum semua...
Sihat?
Semoga semuanya sihat walafiat...ape? dah buncit makan lemang byk sgt?
isk isk isk..makan berpada pada yer...
terkejut perut tu:P

so sekarang dah 9 Syawal...xbuat rumah terbuka ke?
jangan lupa jemput sy disini:)

ermmm so aidilfitri tahun ni..bagi saya..sangat penuh makna..
banyak perkara yang berlaku..
pada saya sendiri and juga pada family..
ada gumbira ada sedih...
tapi..biarlah rahsia:) terima kasih famili and rakan rapat yang memahami:)

ohooo pastinya buhsan melayan ngomelan saya,
jom layan pikcas~

few days before raya, bawa this 3 kiddos bershopping...mak aih dah pandai memilih depa ni skang..yang fesyen tu xnak, yang ni xnak..ewah..kalah makcik die ni ha:P
bajet k-pop kat bawah ni..testing je tapi xjd beli. hahah:P

pastu kontrol encem mase berbuka puasa...:P

juga few days before raya, menjahit simple manik crumble di lengan baju raya~

ohohoh happy faces di pagi raya..tahun ni raya 1st di rumah mertua..first time berjauhan raya di perantauan sobsobs..:)

on our way back to KL from Pahang...Sabtu..Jammm boleh tahan laa...
Syukur..

okehhh nnt sy menulis lg...

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN!~

0 comments: