BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 23, 2011

Berkenalan dari blog Ben Ashaari - Mereka pilih saya!~

Ich Liebe Dich?: Apo tu jang? Bahasa Jermang ke? Engko ada pertalian ngan Hitler ke? Yang pasti, inai tuan belog masih merah di jari ... Belum terlewat kan untuk mengucapkan Selamat Pengantin Baru! :)


Ich Liebe Dich? - Maksudnya I love you kan, bahasa German kan? Btw sy pilih blog ni, sebab nama blog sendiri dah unik dan buat orang nak tahu apa maksudnya. Blog ni simple and nice :D. Entri pasal french toast tu, betul2 buat sy lapar =_=" salam perkenalan(kawan baru nie)


thanksssss to mereka yang sudi jenguk blog yg tak seberapa ni jugak!

kenapa Ich Liebe Dich?

masa pilih name blog dulu,
saye pulun ah pk nak letak name yang lain dari lain---tapi ade meaning sendirik.
so Ich Liebe Dich, maksudnye I Love You...
tapi perasan tak ade tande soal tu?

Ich Liebe Dich?
haaa...I Love You?
haaaa.....kenapa ade tande soal..
saje je...Cinta utk semua!

macam2 cinta la!

okeh?
xfaham boleh tanye i:P

Till then,
Take care!~

0 comments: