BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 10, 2011

Baju Raya?

'Hello Mdm 'x'...nak tanye baju raye i boleh tak siap this week..tak siap semua, satu dulu pon xpe..sbb ingat nak jahit manik ni.'
'oohhh hello roeza...itula nak call jugak ni....boleh tak datang jumaat ni..ukuran hilang la plaks...'
(perbualan telah diolah bahasenye bagi sedap, maksud same:p)

o ow....
nih i nebes ni...
sempat ke siap baju i ni...

'sempat...baju xbanyak dah ni..:)' she replied.

oke...phew...lega..

'maknanye i boleh cari fesyen2 lagik la kan..'

muahahahah selain takut baju xsempat siap,
boleh pk nak tukar fesyen lg tu:P

By Rizalman.
 Love this lots!!

 by Ezuwan Ismail
Beautiful Jubah!


 by Nurita Harith.
Loike this!

okayyyyy nak google lagilah!
daa~

p/s: Puasa elok2, solat jangan tinggal, and doa banyak2 kita semua diberkati & dirahmati Allah di bulan yang mulia ini!:)

Take care..
Assalamualaikum.

0 comments: