BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 26, 2011

Jelitakan dirimu!!:D

As salam sengsayang semua...
ape cerita?
 dah masuk minggu terakhir sebelum Ramadhan dah kita kannn...
puasa dah abis ganti lom...
yadaaaa yadaaaa sempat lagi ni beberapa hari bagi yang suke last minute tu:P

so weekend lepas on Sunday i went to Nik's wedding makan2 kenduri2 @ Dewan Banquet UPM..
pegi sampai2 we all (me & hubby:)) letak hadiah n makan2 loo...
tangok2 gak mane la my fwen2 semua...
sempat la jumpe 2-3 org...
ade gak yg dah balik sebab kami sampai 'awal' sgt hehe...
pengantin lak busy dah mase tu amik2 gambar kot..so tak sempat jumpe dorg gak...
ape2 pon congratulations Nik & wifey!
we both nampak u, tp u tgh busy xmoh ganggu lah:P

the door gift is cute, i kinda loike it!
balik umah boleh terus letak brooch kat floral box tu & letak garam kat botol cute tu:P

then semalam mak tergoda membeli mag Jelita pulaks....
haaaa tengok si Irma ni makin menawan bile dah bertudung...
makin banyak job die:)

ape lagik yang memukau mateku? beraya dengan blogger....!


okay sorry sebab you all nak tgk gambaq ni kena rotate sket ur head:P
all famous bloggers kat dlm pikcah ni!
loike!

so i nak jadi jelitawan mcm dorg jugaks:P
first (huhuhhhh kalau nak dikirakan agak terlewat dah umoq '17' oopss 27 baru nak care about kulit:P)
almaklumla sebelum ni mak kije kije kije kije jeee....
uhuhuk.



1st time gune menda alah ni...
ade 24 pcs je uhuk tak sampai sebulan le jawabnye ni...harge murah saje, rm belas2, xhengat:P
penggunaan day 1 - komen - bau cucumber, sgt refreshing, menyegarkan mate..
kite tunggu ape hasilnye bile dah habis 24 pcs ni yer...
i will write a review:P


ohhh okelah panjang lak bercerita,
mau balik umah masak2 makan2 :P

till then, 
see ya!!:)

0 comments: