BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 17, 2011

First time scan baby huhu

As Salam,

my first time scan baby ialah on the day terlibat dalam excident on the way balik dr kelantan.

yeap sy terlibat dlm excident baru2 ini, two weeks dah lepas kot?
kereta terbabas berpusing berguling..huhu ngeri..

Terima Kasih Syukur yang amat sangat Ya Allah kerana selamatkan kami satu kereta..
hubby luka sket kat betis..i was damn afraid if anything happens to us and my baby.
so right after buat police report, we ol pg hospital buat check up..hubby dpt ubatan..and 
dad warded one night sebab dr nak monitor sbb dad ade pitam sket after excident..
me and aunty alhamdulillah x ape2..

and Alhamdulillah syukur jugak baby stay safe and sound:)

naseb baik dr yg scankan tu pompuan..kalau tak,malu gak huhu first time la katekan...:)
nampak baby gerak2 and heartbeat die oke..
syukur sgt...

so...

kawan2, doakan kami okeh!
makacehs:)



6 comments:

achmal said...

cane leh excident tu sis? sampai berguling2 kete. dgr pun ngeri. alhamdulillah tak ape2. syukur..mane gambo first scan baby tunjuk er nak tgk!

roeza said...

tatau cmane tp tibe2 kete tu lost control..mmg dah nak jadi kot..mmg ngeri sgt2..huhu..
xdelah pulak gambar scannye hehe:D
nnt scan lg skali plak hehe:)

achmal said...

ye ke nasib baik tak ape2. la ngape tak mintak hehe rugi2. takpo kang pi scan jgn lupe mintak. perot da kedepan belom? :P

roeza said...

hehe itula pasal:D
nerd sungguh.hahhaa.
perut udah sedikit kedepan.
semua jeans mcm dah kedekut nak memuatkan pinggangku yg ramping ni hahaha:D

achmal said...

hahah beli la suar for maternity. tayah pakai jeans tak elok for baby nanti tertekan ketat :)

jeans lame ketattttt nihhhh! aiyoooo

roeza said...

dah start beli ni..kak mal xnak blanjer ke hehehe:D

jeans ketat sebab jeans tu mengecil!
tp bagus jugak kak mal bleh la shopim yg baru!

:D