BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 25, 2011

Trip Review: Taman Negara Pahang

As Salam,
sebelum ni sy ade promise nak tulis about our short trip to Taman Negara kan..
so here it is!

honestly mmg short trip la..sebabnye we ol sampai taman negara tu dah +- jam 430 ptg.
nak berjalan naik canopy walk pon dah takleh sebab dorg dah tutup..
awal kan dorg tutup..
nak buat cmano ni dlm hutan, bukan bandar yo...

so bagi sesape yg nak berjalan2 and beraktiviti kat Taman Negara ni make sure sampai PAGI or else bermalam la kat situ.:)

 Yassin berposing..ini kat jeti ke Taman Negara..
Nice view n sgt2 redup! pokok tu menarik kan tp sy tatau name die ape hehe:P

 me, yassin, hafiz, hariz & abah
"okayy semua buat2 rendah jgn celen abah hehe"
that's the reason kami senyum luas tu:P

kids love this short trip...
siap xpuas hati sbb skejap sgt hehe:) 

 the signboard

 enter! to hutan menghala ke canopy walk...
owhhh nyamannnnn!~

 posing lagikk

 the resort pandangan dari luar je...
kat dlm tatau cmano eden xmasuk pon...

 information board~

 the resort jugak..or lebih sesuai dipanggil chalet kot..
very nice..

okaayyy thats all...balik naik bot sekejap ajo dah sampai jeti:)

kiddoz, next time kite tdo makan2 berchalet n buat mcm2 activity lg kat cni okeh...

Wanna join us?
hehe.

okayy till d next entry tatataa~

0 comments: