BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 2, 2010

Bermulanya minat untuk menonton bola.

Salam & Hye.

Dulu before kahwen sy xpaham nape org lelaki suke ssgtttttt tgk bola.
nak2 la world cup tu sanggup la sampai xtdo malam, pegi kije mate bengkak2 semate2 nak tgk bola.
betul2 xpaham bola yg sebijik tu disepak tendang tanduk beramai2.

pastu bile kalah.frust.

menang.happyla kot.

dulu mase ikut hubby tgk bola kat kedai mamak rase ngantuk gile n rase nak cepat2 ajak balik.

dulu mase hubby ajak tgk bola mase world cup sy wat drama sbb xmo tgk muehehe.

tp slowly minat tgk bola tu dah berjangkit.

bermula tgk suke2 gelak2 tgk org sepak tendang tanduk bola jatuh n sebagainye.
kemudian nonton pulak kelantan lawan n9...even separuh mase pertama je bertahan lepastu tdo...
(kire oke la tu)
dan kemudian sibuk2 jugak nak amik tau sape menang...
yess kelantan menang...

n semalan tgk suzuki cup malaysia lwn indonesia...
gol pertama..yeah bagus2...

kemudian kena belasah  3-1...

ok bro n hubby dah ajak balik...xsanggup depa nak tgk penyudahnye:P

n sy tak puas ati today tgk result
perghhh 5-1...

kecewa.

baikla pasukan mesia jgn sia2kan minat yg baru start ini sila kalahkan thailand nnt yer.

sekian.

0 comments: