BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 4, 2010

Entriku yang Ke-Seratus! Anda ditag!~

Salam...

waaaa...clap clap...dah tibe ke 100th post....
so sempena entry keseratus ni, let me reveal 10 macam2 perkare about myself... 
(sebenarnye memula ingat nak tulis 100, tp mcm byk sgt la pulak!)

1. Mase sekolah rendah dulu pernah nyanyi nasyid mase majlis penyampaian anugerah akhir tahun...hehe siap jd penyanyi utama lagik...(mase tu suare belum pecah ahhaha)

2. Masuk sekolah menengah jadi penyanyi koir pulak...bahagian suare altur (mcmane eja die lantakla :P)..okeh...sore dah jd agak besar hahahahaa sbb tu xleh join geng soprano !

3. xsuke marah and kena marah...:D

4.hati kecik - cepat merajuk hehe..

5. sy bukan pakar dlm menjahit manik tp sy akan jahit bila hati kate MESTI.
spt utk
 i) baju sy n mak mase sy nak konvo August 2007
ii) baju mase nak apit besfwen sy kawin middle 2008
iii) baju nikah, n veil sanding sy

6. oh yeah sy dah kawen...:D
happy. alhamdulillah.

7. sy ade idea utk gunapakai semula baju sanding sy...:)..mungkin akan buat sesuatu dgn baju itu...
tgh sketching...ow ow ow..

8. sy silap buat map kad kawin sy..
sampai ade yg tersesat sbb kompius dgn map sy..huhu..maap..:p
sy mmg fail bab jalan2 ni...mmg patut beli GPS.

9. sy suke gaya baju labuh skang. 
if tahu mane bleh dpt kain yg best n harge berpatutan tolong bitau sy yer!
cth i loike:







pics: ihsan google

10. okey...last sekali sy mmg suke gaye bag besaq2. lantakla org nak ckp bag lagi besar dr sy ke hape ke sbb sy tau dorg tipu hhahaha..




pics: ihsan google lagik

drooling lagikkkk...i want onee please!!~

baiklah itu 10 things about me.
what are yours?

Saye tag semua followers saye!~


See ya!~


4 comments:

eyanne said...

padini de sales bajuh labuh tu! i dh rembat 2 haaha

roeza said...

siyess...mesti pergi padini!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ada satu je baju padini ..tu pun makwe bagi

roeza said...

oraitla tu incik brutalsolo!