BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 5, 2010

Tiup2 fuhhhhhhh!~

Salam..
Tiup2,fuhhh fuhhh...uih berdebu dah blog sy sbb dah lame xde tulis pape... 
sy byk je mende yg nak ditulis tp mase x mengizinkan..
so today ade mase sket..
:)

Syawal dah nak sampai ke penghujung utk tahun ni,
ade lg yg buat open house ek hujung2 ni?
ade jugak beberape jemputan open house yg xdpt dipenuhi..
i am so sorryyy...
(ditujukan kepade my besfwen Ecot & opismate, Cik Intan)
sungguh xberkesempatan:(

Sedihnya hati, Ramadhan dah berlalu, dan Syawal juge hampir meninggalkan kite..
ntah bertemu lg next year tak? InsyaAllah...Aminn....

Ramadhan dan Syawal sy berbeza tahun ni...
sudah berdua, n ade family lg satu...:)
rutin pun dah jd berbeza...
tp alhamdulillah semuanya berjalan lancar..syukur sgt..:)

Doakan yang terbaik setiap hari...:)

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

saya tetap same..masih single..=(

roeza said...

xper sis...seru dah smpai nnt jgn lupe jemput sy!

Nobita Sensei said...

saya pun same. tetap single.

roeza said...

hehe..tahun depan en nobita berdua la tu kot..:)