BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 22, 2010

Baby semua cute!

Salam,
hye..ini bukan nak bercakap ttg gepren or boypren or kekasih hati or hubby or whosoever yg dipanggil baby.. tp mahu bercakap ttg baby yg mmg baby laa ...pada saya boleh panggil baby umur die 1day - 4 or 5 years...bile 6 years die dah kne g skola tadika, pastu sek ren plak..xleh dah panggil baby... :D

baby semua cute kan?!
geram betul tgk baby cute2 ni..isk...

contoh seperti pic dibawah:




okey sgt cun n simple rasenye deco ini...with your baby pics tu...haa..idea ni:)

baby yg terdekat di KL ni are my besfwens punye baby...
Imad & Iris...
last few weeks dah pg menjenguk imad n mummy, tp imad badmud sbb gigi nak tumbuh...nangis manjang...
iris lom sempat jumpe, dah start rindu kat iris isk..

i mish u babies & mummies!

pictures: credit to me:)

 baby iris

baby imad

tak dilupekan jugak, windu kat anak2 buah kesayangan - 3 hero yg suke main game, pastu everytime balik kg cuti2 mesia mesti ajak acik & acik hafiz die men game....:D..siap men game ngan nenek kesayangan dorg lg isk terer my mum men golf dlm game wokeh.

muke hepi beraye d kg:)

muke hepi acik die kawen:D

lagi pictures baby cute yg suke amik gambau...my little cousins...:)

pictures: credit to khalil from http://www.khalilphotography.com/

 danial

mira

*okeyla...mahu baby cute jugak.bye.:D

dats ol, see u in d next entry, take care n bye2!

5 comments:

cik selamah kundang said...

kena cepat2 bg ada baby.cute2.nanti dah kawen nk buat camtu gk kt rumah

ciK LyndaWawa igUana said...

ala..sis memang minat baby dary sekolah dulu..kad2 saya yang sis bagi kebanyakan gambar baby.

saya masih simpan..


hehe..

dah de baby lom?hehe

Nur Aishah said...

wah my baby pon ade...ayish mish mama jaa sooo muchy2!!~

ciK LyndaWawa igUana said...

sis di tag..=)

roeza said...

cik selamah: i wish so! cantikkan deco tuuu!~

sis wawa: hehehehe serius?terharu!

ecot: mama jaa mish ayish too!~