BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 31, 2010

Gaya tudung kegemaran anda yg bagaimanakah?

Salam semua,
Today nak bercerita ttg tudung..
macam2 gaya tudung ada skang ni..kan..
ada yg lilit sana lilit sini..
xkesah la mcmmane pon...yg penting tutup aurat dan ikhlas...:)
sy pon bkn sempurna...dan hari ini masih lg belajar untuk jd lebih baik dr semalam..
juga esok, akan cuba jd lbih baik dr harini...
:)

so, mari kite lihat sedikit pic yg 
apabila-kukemas-ini-laptop-sungguh-byk-gambar2...

i. Tudung ekin - mmg glamor n tak perlu diperkenalkan lagi..huhu...
.gambar ihsan google.

ii. tudung lilit2 tatau name die ape la - berape lamekah diperlukan untuk melilit ni kak? 
kalau nak g kije pakai mcmni xsesuai kot..tp kalau ade function oraite gak:P
.gambar ihsan google.

  
iii. tudung hijab - ala arab kot?---lately sy mcm suke tgk org pakai tudung mcmni...:)
.gambar ihsan google.

  
iv. tudung ala wardina - okey sy suke tgk die senyum so sweet...:) 
tudung die kemas je slalu..:)
.gambar ihsan google.

  
v. tudung nampak subang bagai....---muke die mcm jlo kan?sket2 la...erm..
ade gak yg pakai tudung cmni...still okey:)
.gambar ihsan google.

 
kan sy dah ckp suke tgk yg no iii. tu...
abaikan ler muke penat dan berminyak sy tu...
okey tak pakai tudung cmni?:D
huhu...

oke kalau nak beli tudung sulam yg cantik2 sile lawat blog sy yer...click je kat SINI.

till d next bebelan...daaa!~

0 comments: