BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 15, 2010

Kecuakkan.

Salam semua..

how's wiken?
go shipshoping kah? or dok umah kemas2 bersihkan sane sini mcm i? 
penat & nantok ni... tp tgk blog i neh manyak hari tak hupdate.. nak hupdate la sket...

wedding preparation? kinda slow sbab kije sgt bz...
balik umah hari2 dah malam (even ade cecah 1 pagi...) kalau xdapek gak projek tu tatau la..huhu...
siyesly mentally & physically penat...
cuti tawen memang terbaek!bleh rehatkan diri jap nnt:D

**sedikit prebiu..warne rahsie hahaha:D

hupdate n peringatan utk diri ini:-

gift box - 80% siap (lum letak isi dalam je..jgn lupe beli isi dalamnye!!)

hantaran - 20%? adoi..baru 2 dulang bungenye siap...mak tak sempat buat nyahhh!!
harini kne wat jugak at least 2 dulang lg...

baju nikah - done (sedikit terkilan sebab that stain xnak blah even selepas dihantar dobi n gune chemical nak hilangkan die...tp laen yg i nak, laen yg jadik...manik2 besar tu i dah bukak n jahit smule sbab kne chemical dah mati warnenye...sedih!...so girls out there, send ur lovely dress to trusted kedai dobi only!)

benda paling penting----borang tawen i lom settle!...mom said akan pickup dr pjabat agama on this 19/5.... jgn la delay plak nnt..adoi...last minute dah ni...!(wisau)

ermmm...banyak lg nak tulis ni tp xpela, see u in d nest post k?
tatataaa..zzzZzzzzzZzzZz......

0 comments: