BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 2, 2010

Balik kg?

Salam..

dulu mase membe2 nak tawen, slalu gak question nape nak kne balik kg hampir setiap minggu...
tp bile tibe time diri senirik...
memang rase sgt2 perlu balik kg slalu..
lebih2 lg if kenduri tawen tu wat kat kg --- of kos la kan, xkan wat kat KL plak...kene sewa dewan bagai, kang nak kne angkut org kg naek bus plak...hehee...

memang kne balik kg...
borng kbenaran tawen, nak kne settle -- kat kg..
pilih warne langsir---beli---kat kg gak sbab nak kne pilih ngan mum:D..
pilih perabot lg...---kne kat kg gak...xkan nak angkut dr KL...adoiaii....
:D

sooo....kalau org tnye, ape perlunye  balik kg byk2 kali before tawen?
SANGATLAH PERLU babe!!~
banyak sebab...(dalam hatiku jawab -- kamu tahu ler nnt tibe mase kamu plak..huhu)

so sy pon baru lepas balik kg..
hehe..plan utk perabot bedroom lain...yg dibeli---lain..
plan warne langsir lain jugak---yang dibeli...xsame plan pon:D
pening2...

takut je ter'jadik warne warni pulak nnt...
dah macam ade 4 warna...:D

white-grey-pink-gold

DUSH!
source: googled
**verangan je la kamu roe.za.

tatataaaa....penat sudah mahu tidow...:)




0 comments: