BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 6, 2010

of pelamin nan indah~

salam,
today nak crite criti pasal pelamin anganku..
previous plan nak wat pelamin sanding n bla bla bla on kenduri day..
but then bile dah bace sabsabby punye blog, post about walimatulurus, i have changed my mind.

now i xmo sanding2 bagai..
but then i still mau rumah dihias chantek2..
mungkin masih ade pelamin but only for akad nikah session,
n amik2 gambaq picture n klik sane klik sini on kenduri day...

hope everything's will be fine :)

few pics of pelamin for akad that i loike~ selamat mencuci mate!

 
sungguh sangat2 suke dgn setup akad nikah session ini...so pure dan menawann doowwhhh!

 
okey ini pon chantek..design from shajaratul...if i nak wat gini2, just tukar kedua kusi lawa tu dgn bantak nikah...okey tak?

 
sudah kompem2 la semua kenal ngan empunya pelamin gazebo (betul ke name die pelamin gazebo i agak2 jer..) yang lawa ni...sabsabby.. agak2 mintak kak ogie butik saye book tu die nak tak wat gini?huhuk:D
tp nak wat kat dlm umah mcm xmuat la plak:P
 
this one is i loikeee!simple n sweet!

  
yang ni name die pelamin khareyan...rasenye betul dah tu name die:P

hehe...mungkin mcm ni kot sdikit sbanyak jdnye nnt..bcoz previous plan adelah set pelamin sbegini...
but then becoz suda change my mind, cume tukar kusi tu jd bantal nikah..
sesuaikah??

i need  ur comments.....:D
thanksss!!~

0 comments: